2FA instructie Print

• 2fa, 2FA, beveiliging, security
  • 0

1. (Installeer een authenticator-app zoals Google Authenticator, Microsoft authenticator-app of Duo Mobile op je smartphone of tablet)
  2. Klik in jouw account op het blokje met de 3 streepjes rechts bovenin het scherm (naast het winkelwagentje)
  3. Klik dan op Hallo, jouw naam! > Veiligheidsinstellingen
  4. Selecteer tijdgebaseerde Tokens en klik op de button "Aan de slag"
  5. Klik in de app op het plusje en kies 'QR-code scannen"
  6. Scan vervolgens de QR-code en vul de code in die de APP heeft gegenereerd
  7. Klik op de button 'indienen'
  8. De Two-Factor Authentication is nu actief
  9. Noteer de Backup Code op een veilige plaats.
  10. Klik op Sluiten.

Twee-factor Authenticatie is nu actief en zal vereist zijn wanneer je in de toekomst inlogt.